top of page

Sminkesek kedvence: Bioderma Sensibio

Egészen biztos vagyok benne, hogy sokaknak bemutatni sem kell ezt a fantasztikus lemosót. Ő nem más, mint a Bioderma Sensibio termékcsaládjának arc- és sminklemosó micella oldata. Manapság már a legtöbb márka bevezette a maga micellás tisztító folyadékát, de nem véletlen, hogy a Bioderma már 1991 óta büszkélkedhet ezzel az innovációval. Mondanom sem kell, hogy próbálgattam néhányat, de eddig még nem találtam ehhez hasonlót sem.

A Sensibio termékcsalád kifejezetten érzékeny bőrűek számára ajánlja termékeit, ezért akik esetleg hajlamosak a bőrirritációra vagy érzékenyebb a szemük azok is bátran használhatják. Uborkakivonatnak köszönetően nyugtatja a bőrt. Vizes bázisú lemosó, tehát nem hagy olajos nyomokat a bőrön, hibátlanul eltávolítja az arc és a szem (!) sminkjét és tonizál. Még a tartósabb sminket is szépen eltávolítja. Az igazán vízálló szempillaspirált használóknak továbbra is marad a kétfázisú szemfestéklemosó vagy a kromofág (viccelek!!!), de leginkább szokjanak le róla, ha szeretik a pilláikat :).

Ami még pluszban mellette szól, hogy többféle kiszerelésben is kapható, találhatunk kifejezetten utazáshoz illetve sminktáskába való kicsi kiszerelést.

Szóval áttörlöd vele az arcod, hidratálsz és már sminkelhetsz is!

Bioderma Sensibio
Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Képernyőfotó 2020-12-22 - 0.54.58.png
bottom of page